Du har brug for at finde din egen strategi til at lære.

Vi tilbyder en indledende samtale med dig og dit barn med fokus på dit barns faglige udfordringer samt hvordan du som forælder fremadrettet kan støtte dit barn i skolen. Vi lægger stort vægt på, at læringshjælpen skal foregå på jeres præmisser og i trygge rammer.

 

Vi hjælper med at udvikle en læringsstrategi.

Vi laver en  læringshjælps strategi. som er tilpasset dit barns individuelle behov og udfordringer.

Samtidig fokuserer vi på, at det skal være sjovt for dit barn at lære.

Har dit barn udfordringer i skolen med et eller flere fag eller mangler han/hun bare lysten til at være i undervisningen

Vores erfaring siger os, at alle børn kan udvikle sig,så længe de har den rette støtte og de rigtige redskaber.

For at styrke dit barns læring, tilbyder vi en indledende samtale  med dig og dit barn med fokus på dit barns udfordringer samt,hvordan du som forælder fremadrettet kan støtte dit barn i skolen. Sammen planlægger vi et forløb for dit barn og definerer og beskriver eventuelle mål. Når forløbet er slut, laver vi en evaluering af dit barns fremskridt og planlægger eventuelt videre proces.

Har dit barn brug for læringshjælp for at styrke sin faglighed i skolen? Mange børn er udfordret i skolen og har svært ved at følge med i undervisningen. Det at lære kan være en kæmpe udfordring og  mangler lysten så er det vanskeligt at møde ind i skolen hver dag. Den rigtige læringshjælp kan hjælpe dit barn godt på vej, Det forbedrer trivslen , selvværet og evnen til at opnå bedre resultater .

Vores erfaringer siger os, at med den rigtige læringshjælp, så kan de fleste børn udvikle sig fagligt og samtidig få succes med at gå i skole.

Børn lærer forskelligt og har forskellige læringsstile og derfor er det vigtigt at læringshjælp skræddersyes til barnets individuelle behov.

Vi tilbyder læringshjælp, som er skræddersyet til netop dit barns individuelle behov og udfordringer. Vi tilbyder privat læringshjælp til elever i skolen. Vi udvikler en læringshjælps strategi til dit barn, som både fokuserer på dit barns faglighed samtidig med, at det skal være sjovt at lære.

Derfor planlægger vi sammen et læringshjælps-forløb for, hvor vi definerer og beskriver eventuelle mål for dit barns læringshjælp.

Når forløbet er slut, laver vi en evaluering af læringshjælpen og dit barns fremskridt og planlægger eventuelt videre proces.

 

Hvordan lærer dit barn bedst?

Alle lærer forskelligt og der findes et utal af forskellige læringsmetoder, som kan hjælpe dit barn med at lære mere og nemmere. Det kan være en udfordring at afdække lige præcis den læringsstil som dit barn har brug for og som kan sikre, at han/hun lærer mere og på en nemmere måde.

Vi tilbyder et forløb, hvor vi afdækker hvilke læringsmetoder, som giver netop dit barn de bedste resultater i skolen. Vi ser på, hvilke skriftlige, sproglige og visuelle udfordringer dit barn har og finder strategier og teknikker til dit barn, som gør at han/hun lærer mere og nemmere. Samtidig finder vi strategier til, hvordan du som forælder bedst kan understøtte dit barns læring. Når forløbet er slut, laver vi en evaluering af dit barns fremskridt og planlægger eventuelt videre proces.